Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Onderzetters bedrukken

Onderzetters bedrukken

Onderzetters bedrukken

Laat onderzetters bedrukken bij SRgeschenken en daarmee creëer je een praktisch en origineel artikel. Bovendien voorkom je bij het gebruik van onderzetters nare krassen en ontsierende kringen op het meubilair. SRgeschenken bedrukt onderzetters helemaal naar jouw wens en met het door jou gewenste ontwerp, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. Onderzetters met een eigen design zijn ook leuk om cadeau te geven en erg geschikt als promotiemiddel of relatiegeschenk. 

Onderzetters bedrukken als promotiemiddel

Onderzetters worden veel gebruikt bij verjaardagspartijtjes en andere feesten. Dat maakt onderzetters zeer geschikt als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Onderzetters zijn ook een prima relatiegeschenk waarmee je bijvoorbeeld nieuwe klanten kunt binden aan jouw bedrijf. Je kunt onderzetters bijvoorbeeld als bedankje meegeven aan mensen die een product of dienst bij jou hebben afgenomen. 

Laat SRgeschenken onderzetters bedrukken met een logo van jouw bedrijf en je werknemers en/of relaties maken bij elk drankje promotie. Natuurlijk kun je onderzetters met jouw bedrijfslogo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi en praktisch visitekaartje?

Werkwijze onderzetters bedrukken

Voor onderzetters bedrukken kies je allereerst te personaliseren onderzetters uit ons assortiment. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de onderzetter weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Je kunt uiteraard ook een keuze maken uit ons mooie assortiment voorbedrukte onderzetters en bierviltjes. Heb je nog vragen over onderzetters bedrukken? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord