Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sculpturen en beelden > Muziek en danssculpturen

Muziek en danssculpturen

Muziek en danssculpturen

Zoek jij nog prijzen voor een muziekconcours of -wedstrijd die binnenkort plaatsvindt? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres! In onze webshop vind je namelijk een groot aantal muzieksculpturen. Deze kunstbeelden zijn bij uitstek geschikt om deelnemers aan een muziekconcours of -wedstrijd mee te belonen voor hun uitstekende prestatie.

Waarom een muzieksculptuur?

Voor een muziekconcours of -wedstrijd is het natuurlijk leuk om deelnemers en/of winnaars te belonen met een prijs. Je kunt in dat geval kiezen voor een medaille of een beker. Dit zijn echter standaard prijzen die bij veel muziekconcoursen of -wedstrijden vergeven worden aan deelnemers en/of winnaars. Wil jij een bijzonder aandenken voor de winnaars van of deelnemers aan een naderend muziekconcours of een muziekwedstrijd? Kies dan voor een muzieksculptuur. Zo’n beloning blijft een muzikant altijd bij, aangezien de sculptuur een mooi plekje gegeven kan worden.

Verschillende soorten muzieksculpturen

In ons assortiment tref je een groot aantal muzieksculpturen aan. Uiteraard zijn het allemaal verschillende kunstbeelden. Zo biedt SRgeschenken bijvoorbeeld muzieksculpturen aan met een trompet. Je vindt bij ons echter ook sculpturen van muzikanten met een saxofoon en trombone. Zelfs voor dirigenten is er een muzieksculptuur te vinden in ons assortiment. Het aanbod van SRgeschenken is dus behoorlijk variabel te noemen. De muzieksculpturen hebben echter ook een aantal overeenkomsten. Zo zijn de sculpturen allemaal gemaakt van een tin legering en daarna verbronsd. Daarnaast worden al onze muzieksculpturen geplaatst op een marmeren sokkel, zodat de sculptuur een mooi plekje kan krijgen.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord