Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Muismat met foto

Muismat met foto

Muismat met foto

Een muismat met foto is een uniek en praktisch artikel. SRgeschenken kan een muismat helemaal naar jouw eigen smaak en met de door jou gewenste foto bedrukken. Het is ook erg geschikt als persoonlijk en origineel verjaardagscadeautje, promotieartikel of relatiegeschenk.

Muismat met foto is praktisch

Laat SRgeschenken een muismat met foto bedrukken en daarmee creëer je een muismat met een bijzonder en uniek ontwerp. Tijdens je werk word je herinnerd aan een leuk of bijzonder moment. Ook erg leuk om te geven als verjaardagscadeautje. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je de muismat leuk, origineel en persoonlijk maken.

Muismat met foto als promotiemiddel

Werken jouw medewerkers veel met een computer? Laat SRgeschenken dan een muismat bedrukken met een logo of foto van het bedrijf. Dat geeft een professionele, herkenbare en moderne uitstraling. Jouw relaties en andere bezoekers zien dan meteen dat ze met een bedrijf werken dat oog heeft voor detail en het versterkt ook nog eens het wij-gevoel van je medewerkers. Ook als relatiegeschenk is een bedrukte muismat een prima idee. Met een muismat met foto op het bureau van jouw relatie wordt hij of zij regelmatig herinnerd aan jouw bedrijf. Is dat geen mooi visitekaartje?

Werkwijze muismat met foto

Voor een muismat met foto kies je allereerst uit ons assortiment een muismat met de gewenste vorm en afmeting. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de muismat weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een muismat met foto? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord