Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sportprijzen > Middelgrote bekers

Middelgrote bekers

Middelgrote sportbekers 

De best presterende individuen of teams op een evenement worden vaak beloond met middelgrote sportbekers. Het is een hele eer wanneer een sporter een trofee de lucht in mag houden. Vaak ontvangen de nummers één, twee en drie een sportbeker. Daarnaast is er bij sommige evenementen een wisselbeker voor de winnaar. Zoek je nog een beker voor een sportevenement dat binnenkort op het programma staat? Kijk dan vooral eens in de webshop van SRgeschenken. Hier vind je talloze middelgrote sportbekers, evenals een groot aantal andere sportprijzen.

Middelgrote sportbekers in alle soorten en maten

Een kijkje tussen de sportbekers van SRgeschenken leert al snel dat het aanbod enorm is. Dat is natuurlijk ook niet gek, want er zit namelijk nogal wat verschil in deze budget sportprijzen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kleine sportbekers bestellen. Zoek je een wisselbeker voor een sportevenement? Dan bestel je een grote sportbeker in onze webshop. Hoe groter de beker, des te duurder deze is. Wil je een beker aanschaffen voor niet al te veel geld? Dan heb je geluk, want SRgeschenken biedt jou ook een aantal goedkope (budget) sportbekers aan. Je vindt dus altijd een geschikte sportbeker in onze webshop!

Een trofee voor iedere situatie

De middelgrote sportbekers die je tegenkomt in de webshop van SRgeschenken, kun je overal voor gebruiken. Zo vind je in ons assortiment onder meer kampioensbekers voor verschillende sporten. Ook voor toernooibekers slaag je vast en zeker in onze webshop. Zoek je een goedkope trofee voor een individuele prestatie? Daar kunnen wij jou ongetwijfeld ook bij helpen. Kortom: SRgeschenken is de juiste partij voor al jouw sportbekers!

Laat een middelgrote sportbeker graveren

De meeste sportbekers worden voorzien van een metalen plaatje op één van de zijkanten van de voet. In dit plaatje wordt vaak een gravure aangebracht. Dit heeft vaak betrekking op de plek waarop iemand geëindigd is. Daarnaast staat de naam van het toernooi of evenement er vaak op, net als de datum. Met zo’n gravure maak je een sportbeker echt af. Wil je ook een gravure in jouw budget sportbeker? In dat geval ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk jouw middelgrote sportbeker graveren.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord