Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sportprijzen > Medailles

Medailles

Sportmedailles

Medailles worden vaak weggegeven als prijs bij een sportevenement. Dit eremetaal is vaak weggelegd voor de best presterende sporters. Vaak gaat het om de nummers één, twee en drie. In sommige gevallen krijgen meerdere sporters een medaille om hun nek gehangen. Soms is er zelfs een medaille voor alle deelnemers. Zoek je nog een sportprijs voor het evenement dat je binnenkort organiseert? Neem dan eens een kijkje tussen de sportmedailles van SRgeschenken. De kans is groot dat hier voor u een geschikte sportprijs tussen zit!

Groot aanbod sportmedailles

Wanneer je een kijkje neemt in onze webshop, valt het je vast snel op dat er ontzettend veel sportmedailles zijn. Geen een van deze sportprijzen is hetzelfde. Ten eerste verschillen de sportmedailles in kleur. U vindt bij SRgeschenken brons-, zilver- en goudkleurige sportmedailles. Ten tweede is ook de vorm dan deze sportprijzen vaak anders. Zo vind je in onze webshop ronde medailles, maar bijvoorbeeld ook rechthoekige en vierkante. Je vindt bij ons dus altijd een sportmedaille die je aanstaat.

Laat medaille bedrukken

Heb je een sportmedaille gevonden in onze webshop? Dan kun je deze op onze website nog personaliseren. Zo kun je bij sommige sportmedailles een plaatje toe laten voegen. Dit kan bijvoorbeeld een plaatje zijn waar de betreffende sport op is afgebeeld. Hiermee voeg je een extra dimensie toe aan deze sportprijs. Wil je het helemaal afmaken? Laat een sportmedaille dan bedrukken. Hiermee zorg je voor een blijvende herinnering bij deelnemers aan het sportevenement.

Medaille als aandenken

Is er geen wedstrijdelement gekoppeld aan jouw sportevenement? Dan wil dit natuurlijk niet zeggen dat je niet met medailles kunt werken. Medailles worden namelijk ook vaak gebruikt als herinnering. Zo krijgen deelnemers aan een wandeldriedaagse of fietstocht bijvoorbeeld ook regelmatig zo’n aandenken uitgereikt aan het einde. Medailles zijn dus echt niet alleen te gebruiken als sportprijzen, maar kunnen ook prima dienstdoen als herinnering.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord