Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sportprijzen > Medaille linten

Medaille linten

Medaille linten

Medaillelinten vormen een belangrijk onderdeel van medailles. Zonder dit lint kan de sportprijs immers niet om de nek van een sporter gehangen worden. Je kunt ervoor kiezen om een standaard medaille met medaillelinten aan te schaffen. Het is echter ook mogelijk om een medaillelinten te kiezen dat geheel aansluit bij jou voorkeuren. Wil je zelf een medaillelint uitzoeken? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. Ons assortiment omvat namelijk een groot aantal verschillende medaillelinten.

Allerlei verschillende medaillelinten

Als je een kijkje neemt in onze webshop, valt het je snel op dat ons assortiment medaillelinten ontzettend groot is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat u bij S-geschenken beperkt wordt in jouw keuzes. Wij bieden medaillelinten in allerlei verschillende kleuren aan. Zo kun je kiezen voor een medaillelint in één kleur, maar ook in meerdere kleuren. Wij bieden onder meer medaillelinten in de driekleur van de Nederlandse vlag aan. Uiteraard kun je ook kiezen voor linten met de kleuren van jouw vereniging. Op deze manier geef je een persoonlijk tintje aan de sportprijs.

Goedkoop medaillelint kopen

De medaillelinten die SRgeschenken aanbiedt verschillen niet alleen in kleur van elkaar. Ook de prijs voor deze linten van sportprijzen verschilt. Dat komt goed uit, want de een heeft meer te besteden voor medaillelinten dan de ander. Ben je op zoek naar goedkope medaillelinten? Die vind je vast en zeker in onze webshop. Zoek je juist exclusieve medaillelinten? Ook dan kan SRgeschenken je van dienst zijn.

Medaillelint bedrukken

Wil je medailles uitreiken na afloop van een sportevenement? Dan geef je hier ongetwijfeld een persoonlijke draai aan. Dit kan door de medailles te graveren. Het is echter ook mogelijk om de medaillelinten van bedrukking te voorzien. Hiermee kun je net dat beetje extra meegeven aan jouw sportprijzen. Wat je allemaal op een medaillelinten kunt drukken? Dat hangt van de grootte van jouw medaillelint af, maar u kunt er nagenoeg alles op laten drukken. Je levert zelf de tekst aan en wij zorgen er vervolgens voor dat dit op jouw medaillelinten komt te staan.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord