Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sportprijzen > Medaille linten

Medaille linten

Medaille linten

Medaille linten vormen een belangrijk onderdeel van medailles. Zonder dit lint kan de sportprijs immers niet om de nek van een sporter gehangen worden. Je kunt ervoor kiezen om een standaard medaille met medaillelinten aan te schaffen. Het is echter ook mogelijk om een medaillelinten te kiezen dat geheel aansluit bij jou voorkeuren. Wil je zelf een medaillelint uitzoeken? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. Ons assortiment omvat namelijk een groot aantal verschillende medaillelinten.

Allerlei verschillende medaille linten

Als je een kijkje neemt in onze webshop, valt het je snel op dat ons assortiment medaille linten ontzettend groot is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat u bij SRgeschenken beperkt wordt in jouw keuzes. Wij bieden medaille linten in allerlei verschillende kleuren aan. Zo kun je kiezen voor een medaille lint in één kleur, maar ook in meerdere kleuren. Wij bieden onder meer medaille linten in de driekleur van de Nederlandse vlag aan. Uiteraard kun je ook kiezen voor linten met de kleuren van jouw vereniging. Op deze manier geef je een persoonlijk tintje aan de sportprijs.

Goedkoop medaille lint kopen

De medaille linten die SRgeschenken aanbiedt verschillen niet alleen in kleur van elkaar. Ook de prijs voor deze linten van sportprijzen verschilt. Dat komt goed uit, want de een heeft meer te besteden voor medaille linten dan de ander. Ben je op zoek naar goedkope medaille linten? Die vind je vast en zeker in onze webshop. Zoek je juist exclusieve medaille linten? Ook dan kan SRgeschenken je van dienst zijn.

Medaille lint bedrukken

Wil je medailles uitreiken na afloop van een sportevenement? Dan geef je hier ongetwijfeld een persoonlijke draai aan. Dit kan door de medailles een sticker met tekst achterop te maken. Het is echter ook mogelijk om de medaillelinten van bedrukking te voorzien. Hiermee kun je net dat beetje extra meegeven aan jouw sportprijzen. Wat je allemaal op een medaillelinten kunt drukken? Dat hangt van de grootte van jouw medaillelint af, maar u kunt er nagenoeg alles op laten drukken. Je levert zelf de tekst aan en wij zorgen er vervolgens voor dat dit op jouw medaillelinten komt te staan.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord