Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Laptop hoes bedrukken

Laptop hoes bedrukken

Laptop hoes maken

Laat SRgeschenken een laptop hoes maken en bedrukken en je hebt een uniek en praktisch artikel. SRgeschenken kan een laptop hoesje of een hoes voor tablet of notebook helemaal naar jouw eigen smaak en met het door jou gewenste design bedrukken. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je het hoesje ook zelf leuk, origineel en persoonlijk maken. Een hoes zorgt er bovendien voor dat een laptop, tablet of notebook minder snel beschadigd raakt. Een hoes met een eigen design is erg geschikt als persoonlijk en origineel verjaardagscadeau, maar het is ook een prima idee om een bedrijf ermee te promoten.

Laptop hoes maken als promotiemiddel

Werken jouw medewerkers veel met een laptop, tablet of notebook? Laat SRgeschenken dan een  hoes voor de tablet of het notebook of een laptop hoes bedrukken met een naam, logo of foto van je bedrijf. Dat zorgt voor een professionele, herkenbare en moderne uitstraling. Jouw relaties en andere bezoekers zien dan meteen dat ze met een bedrijf werken dat oog heeft voor detail en het versterkt ook nog eens het wij-gevoel van je medewerkers.

Werkwijze laptop hoes maken

Voor een laptop hoes maken, kies je allereerst uit ons assortiment het gewenste hoes. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het hoesje weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een laptop hoes maken? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord