Kraamcadeau met naam

Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Kraamcadeau met naam

Kraamcadeau met naam

Kraamcadeau met naam

Zoek je een kraamcadeau en wil je graag iets geven wat de ouders nog niet hebben? Dan is een kraamcadeau met naam van de pasgeborene het ideale cadeau om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun kind. SRgeschenken heeft een breed assortiment kraamcadeautjes die we uniek kunnen maken met een naam, tekst, foto en/of afbeelding. Een kraamcadeau met naam is een waardevol cadeau bij een babyshower of kraamfeest of voor in een kraampakket. Uiteraard verpakken we jouw kraamcadeau in een feestelijke cadeauverpakking met daarbij een aantrekkelijk kaartje.

Waarom een kraamcadeau met naam?

Een kraamcadeau met naam is een persoonlijk en uniek cadeau dat zorgt voor een mooie herinnering aan een bijzonder moment. Laat je inspireren door onze mooie en originele kraamcadeaus voor jongens en meisjes, maar ook voor de kersverse ouders. Leuke en praktische cadeaus die je uniek maakt door ze te personaliseren met een naam, tekst, foto en/of afbeelding.

Welk kraamcadeau met naam?

Bij SRgeschenken heb je ruime keuze uit talrijke kraamcadeaus voor elk budget. Wat vind je van een mooi babypakje of een lekker warme pyjama met daarop de naam van de baby? Er is ook veel vraag naar rompertjes en slabbetjes met daarop de eigen naam van de baby of een leuke tekst, zoals: Lief, Stoer, I love papa, I love mama. Ook voor een fraaie geboortetegel met de geboortegegevens van de pasgeborene ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. Door een T-shirtje te laten bedrukken met de naam van de baby of met een mooie foto geef je een kraamcadeau waarmee de ouders van het kind vast en zeker erg blij zijn. Ook mini-knijpers met waslijn en babydekentjes behoren tot ons assortiment kraamcadeaus.

Heb je zelf een leuk en origineel idee voor een kraamcadeau met naam? Laat het ons weten en we bekijken samen of jouw idee aansluit bij onze mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord