Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Kraamcadeau met naam > Knuffel met naam

Knuffel met naam

Knuffel met naam

Zoek je een origineel cadeautje voor een baby, peuter of kleuter? Dan is een knuffel met naam het ideale cadeau! SRgeschenken heeft een breed assortiment dierenknuffels die we uniek kunnen maken met een naam, maar desgewenst ook met een tekst, foto en/of afbeelding. Uiteraard verpakken we de knuffel in een feestelijke cadeauverpakking met daarbij een aantrekkelijk kaartje.

Wanneer een knuffel met naam?

Een knuffel met naam is erg geschikt als verjaardagscadeautje, maar ook een prima idee voor een kraamcadeau. Je laat dan de knuffel bedrukken met bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van het kind. Met een knuffel met naam creëer je een origineel cadeau dat zowel de ouders als het kind erg op prijs zullen stellen. Ieder kind houdt namelijk van knuffels en iedere ouder vindt het erg leuk om een cadeau te krijgen wat speciaal gemaakt is voor hun kind.

Viert een van jouw medewerkers de geboorte of verjaardag van haar of zijn kind? Ook dan is een knuffel met naam het ideale geschenk, bijvoorbeeld een knuffel met het bedrijfslogo. Dat versterkt ook nog eens het wij-gevoel binnen je bedrijf.

Werkwijze knuffel met naam

Bij SRgeschenken heb je ruime keuze uit talrijke dierenknuffels, zoals een beer, giraffe, hond, aap en diverse boerderijdieren en dieren uit de dierentuin. Voor een knuffel met naam kies je allereerst de gewenste knuffel. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de knuffel weer. Je kunt een naam invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een knuffel met naam? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord