Kleding bedrukken

Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Kleding bedrukken

Kleding bedrukken

Kleding bedrukken

De mogelijkheden bij SRgeschenken voor kleding bedrukken zijn legio. SRgeschenken bedrukt en levert in alle gangbare maten dameskleding, herenkleding, kinderkleding, sportkleding, T-shirts, polo’s, truien, petten en hoodies. Kleding bedrukken versterkt jouw identiteit en imago. Bedrukte kleding geeft bedrijven, instellingen en verenigingen bovendien een professionele uitstraling.

Werkwijze kleding bedrukken

Wil je een naam, logo, spreuk of een eigen ontwerp plaatsen op kleding? Geen probleem bij SRgeschenken! Heb je nog geen enkel idee op welke wijze je kleding wilt laten bedrukken? Ook geen probleem! SRgeschenken denkt graag met jou mee en kan deskundig adviseren over wat de beste methode is voor kleding bedrukken. Bij kleding bedrukken maken we gebruik van zeefdruk of transferdruk.

Kleding bedrukken met transferdruk

Bij transferdruk wordt een ontwerp vooraf gereed gemaakt en daarna brengen we door middel van hitte de print op de kleding aan. SRgeschenken maakt gebruik van zeefdruktransfers die een lange levensduur en kleurechtheid hebben. Uiteraard garanderen we een prima kwaliteit van de via transferdruk geprinte kleding.

Wassen na kleding bedrukken

Wil je lang plezier hebben van bedrukte kleding? Dan raden we je aan de kleding niet heter dan 40 graden te wassen. Ook is het verstandig om de bedrukte kleding tijdens het wassen en strijken binnenstebuiten te keren. Denk erom dat je bedrukte kleding volstrekt niet mag drogen in de wasdroger. Bedrukte kleding gaat nog langer mee als je het de eerste twee keren koud op de hand wast.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord