Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Kleding bedrukken > Kinderkleding bedrukken

Kinderkleding bedrukken

Kinderkleding bedrukken

SRgeschenken kent veel mogelijkheden voor kinderkleding bedrukken. Vertel ons jouw wensen en wij gaan er creatief mee aan de slag. Voor kinderen is er bij SRgeschenken een uitgebreide keuze uit fraaie T-shirts, polo’s, truien, hoodies en petten. Naast bedrukking van kinderkleding is SRgeschenken ook specialist in het bedrukken van herenkleding, dameskleding en sportkleding. 

Werkwijze kinderkleding bedrukken

Wil je een naam, afbeelding, foto of een eigen ontwerp laten drukken op kinderkleding? Geen probleem bij SRgeschenken! Heb je nog geen enkel idee op welke wijze je kinderkleding wilt laten bedrukken? Ook dat is geen probleem! SRgeschenken denkt graag met jou mee en kan deskundig advies geven over wat de beste methode is voor kinderkleding bedrukken. Bovendien hebben we een speciale tool waarmee je zelf online een fraaie opdruk kunt ontwerpen. Bij het bedrukken maken we gebruik van verschillende technieken, zoals zeefdruk of transferdruk.

Welke kinderkleding bedrukken?

SRgeschenken heeft een uitgebreid assortiment aan T-shirts, polo’s, truien, hoodies en petten in alle soorten, kleuren en maten en natuurlijk van de beste kwaliteit. Je kunt bij T-shirts bedrukken kiezen uit T-shirts met een V-hals of een ronde hals en lange of korte mouwen. In ons assortiment aan kwalitatieve poloshirts voor kinderen heb je de keuze uit verschillende stijlen poloshirts met korte mouwen en met lange mouwen in uiteenlopende kleuren. In de winter is een trui lekker warm en ook een trui kan goed gebruikt worden om te bedrukken. Hoodies voor kinderen zijn er in alle kleuren en maten. Je kunt deze hoodies laten voorzien van een all-over opdruk of een eenvoudige print. Verder heeft SRgeschenken ook voor kinderen een uitgebreid assortiment petten in alle mogelijke kleuren en maten. Door een pet te bedrukken met een naam, afbeelding, foto of een eigen ontwerp creëer je een unieke pet voor welke situatie dan ook.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord