Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sportprijzen > Kampioenschalen

Kampioenschalen

Kampioensschaal

Wordt jouw sportteam binnenkort kampioen? Of heeft een familielid, vriend of kennis een individuele sportprestatie geleverd? Dan moet dit natuurlijk gevierd worden met een mooie prijs. Een kampioensschaal is in dat geval zeker een aanrader. Met zo’n schaal vereeuwig jij namelijk de prestatie die jij individueel of met jouw team behaald hebt. Zoek jij nog een kampioensschaal als sportprijs? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk een groot aantal kampioensschalen aan.

Allerlei soorten kampioensschalen

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment, valt het direct dat  wij een groot aantal kampioensschalen aanbieden. Het moet dan ook wel heel raar lopen wil jij geen geschikte kampioensschaal vinden bij SRgeschenken. De schalen die wij aanbieden zijn allemaal verschillend. Zo zit er bijvoorbeeld verschil in afmeting, vorm en kleur. Uiteraard verschilt ook de prijs van deze sportprijzen. Zo vind je bij SRgeschenken een goedkope kampioensschaal, maar ook duurdere varianten. De duurdere varianten zijn wat stijlvoller, maar een goedkope kampioensschaal misstaat ook zeker niet op jouw (sport)evenement.

Laat jouw kampioensschaal graveren

Om jouw sportprijs compleet te maken, mogen de naam van het evenement en de datum natuurlijk niet ontbreken. Deze kun jij zelf met een sticker op jouw kampioensschaal plakken, maar dit doet natuurlijk afbreuk aan de uitstraling. Een kampioensschaal wordt een stuk stijlvoller wanneer jij deze laat graveren. SRgeschenken kan jouw kampioensschaal graveren. Met een gravure maak jij deze sportprijs pas echt af. Wij kunnen onder meer de naam van jouw vereniging of evenement in een kampioensschaal graveren. Wil jij liever iets anders op de sportprijs laten zetten? Dat kan, want bij SRgeschenken heb jij helemaal zelf in de hand wat er op de kampioensschaal komt te staan. Jij levert zelf het ontwerp aan en wij gaan vervolgens aan de slag met het graveren van jouw kampioensschaal! Wil jij een kampioensschaal bedrukken? Dat behoort bij SRgeschenken ook tot de mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord