Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Handdoek met naam

Handdoek met naam

Handdoek met naam

Laat een handdoek met naam bedrukken bij SRgeschenken en daarmee creëer je een praktisch en origineel cadeau. SRgeschenken bedrukt handdoeken helemaal naar jouw wens en met de door jou gewenste naam. Een handdoek met naam is niet alleen leuk om cadeau te geven, het is ook nog eens een prima promotiemiddel of relatiegeschenk. Bij SRgeschenken kun je desgewenst één handdoek laten bedrukken, maar bij meer handdoeken krijg je een aantrekkelijke korting.

Handdoek met naam als promotiemiddel

Een handdoek wordt veel gebruikt en dat maakt een handdoek zeer geschikt als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Telkens als iemand een handdoek met jouw opdruk gebruikt, wordt er promotie gemaakt voor jouw bedrijf. Een handdoek met naam is ook een betaalbaar relatiegeschenk waarmee je bijvoorbeeld nieuwe klanten kunt binden aan jouw bedrijf. Je kunt een handdoek met naam ook als bedankje meegeven aan mensen die een product of dienst bij jou hebben afgenomen.

Laat SRgeschenken handdoeken bedrukken met bijvoorbeeld een logo van jouw bedrijf en je werknemers of relaties maken bij het douchen na een sportieve activiteit promotie voor jouw bedrijf. Natuurlijk kun je handdoeken met jouw bedrijfslogo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi en praktisch visitekaartje?

Werkwijze handdoek met naam

Voor een handdoek met naam kies je allereerst een te personaliseren handdoek uit ons assortiment. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de handdoek weer. Je kunt een tekst of naam invoeren, maar het is ook mogelijk om een eigen design te uploaden en/of te kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een handdoek met naam? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord