Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Cadeau > Tas met naam of afbeelding > Gymtas

Gymtas

Gymtas of zwemtas bedrukken met naam en / of afbeelding

Ben jij opzoek naar een handige gymtas of zwemtas voor een kind? Bij SRgeschenken hebben ze een keus aan diverse polyester gymtassen die je op de rug kunt meenemen. Door de zwarte hengsels kan het kind de gymtas aansnoeren en makkelijk meenemen. Laat SRgeschenken jouw zwemtas of gymtas bedrukken. Je kunt bij ons een gymtas laten bedrukken met een eigen naam of tekst of een leuke afbeelding. Een tas met eigen naam ook nog eens erg handig, want jouw kind kan zijn of haar tas dan snel vinden tussen al die tassen van de andere kinderen.

Werkwijze gymtas bedrukken

Voor een gymtas laten bedrukken kies je allereerst de gewenste kleur gymtas uit ons assortiment. Na deze keuze ga je personaliseren door de naam en / of plaatje erin te zetten na keus. Ben je tevreden over jouw ontwerp?

Bestel dan makkelijk en snel jou rugtasjes bij SRgeschenken.nl en de tasjes worden makkelijk en snel thuisbezorgd met POSTnl.

Voor vragen of hulp kan je contact opnemen met welkom@srgeschenken.nl of bel 0572-364624.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord