Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Kraamcadeau met naam > Geboortetegel

Geboortetegel

Geboortetegel

Het laten maken van een geboortetegel bij de geboorte van een kind bestaat al erg lang. Vroeger werd een geboortetegel met de hand gemaakt en dat maakte het tegeltje best duur. Met de huidige technieken kan het veel sneller en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Een geboortetegel zorgt voor een mooie en blijvende herinnering aan een bijzonder moment. De geboorte van een kind wordt daarmee op een originele manier vereeuwigd. Laat je inspireren door de mooie en originele geboortetegels voor jongens en meisjes van SRgeschenken. Naast een geboorte zijn er ook talrijke andere gelegenheden waarbij een tegel een uniek cadeau is.

Welke geboortetegel?

De geboortetegeltjes zijn van keramiek gemaakt en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Uiteraard zijn de tegeltjes voorzien van een tegelhanger, zodat je het een mooi plekje kunt geven in de babykamer. Desgewenst kunnen we de geboortegel ook leveren met een tegelhouder.

Het ontwerp van de geboortetegel kun je laten aansluiten bij de kleuren of het thema van de kinderkamer of geboortekaart. Alle gewenste gegevens worden op de tegel vermeld, zoals naam, geboortedatum, geboortetijd, gewicht en lengte. Nadat we aan de hand van jouw gegevens een ontwerp hebben gemaakt van de geboortetegel sturen we per e-mail een pdf ter controle. Wanneer het ontwerp akkoord is, wordt het tegeltje bedrukt en zo spoedig mogelijk per brievenbuspost verstuurd. 

Een tegel voor andere momenten

Uiteraard hoort een geboortetegel bij een geboorte, maar er zijn veel andere gelegenheden waarbij een tegel ook een ideaal cadeau is. Een tegel is bijvoorbeeld een leuk aandenken aan een verjaardag, huwelijk, huisdier, hobby, sportprijs, enz. Het is ook mogelijk een tegel te laten bedrukken met een mooie spreuk of een gedicht. 

Heb je zelf een leuk en origineel idee voor een tegel? Laat het ons weten en we bekijken samen of jouw idee aansluit bij onze mogelijkheden. 

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord