Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sportprijzen > Erelinten

Erelinten

Erelinten

Zoek je nog een leuk aandenken voor de deelnemers aan jouw sportevenement? Dan is een erelint zeker een aanrader. Bij sportprijzen denk je mogelijk niet direct aan een erelint. Toch zijn er veel mensen die deelnemers aan een evenement hiermee belonen. Wil je ook erelinten bestellen? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een groot aantal erelinten.

Erelinten in alle kleuren

Erelinten mogen dan op elkaar lijken, er zit wel degelijk verschil in. Ten eerste verschillen deze sportprijzen in vorm. Zo zijn er rechthoekige linten, maar ook met een driehoekige boven- of onderzijde. Ten tweede zijn erelinten verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klein erelint, maar ook voor een wat grotere. Wil je een goedkoop erelint? Dan doe je er goed aan om voor die met de kleinste afmetingen te gaan. Het voornaamste verschil bij deze sportprijs zit hem echter in de kleur. Een erelint is namelijk in talloze kleuren verkrijgbaar. SRgeschenken biedt erelinten in nagenoeg alle kleuren(combinaties) aan. Veel mensen willen een erelint in de kleuren van hun vereniging. Bij SRgeschenken vind je vast en zeker een erelint in jouw clubkleuren. Dit maakt natuurlijk dat dit de perfecte sportprijs is voor deelnemers aan een (groot) evenement!

Bedrukking op een erelint

Een erelint is natuurlijk niet compleet zonder bedrukking. Anders zou deze sportprijs wel heel erg saai zijn. Gelukkig kun je een erelint bedrukken bij SRgeschenken. Het is mogelijk om deze sportprijzen met tekst en/of een logo te bedrukken. Het ontwerp kun je zelf maken met behulp van een gebruiksvriendelijk programma op onze site. Zo weet je direct hoe jouw erelint eruit komt te zien. Heb je al een ontwerp gemaakt op jouw computer? Geen probleem, want je kunt dit ontwerp simpel uploaden via onze site. Ben je tevreden over het ontwerp? Plaats dan een bestelling. SRgeschenken gaat vervolgens direct aan de slag met jouw erelinten bedrukken. 

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord