Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Graveren > Dierenpenning graveren

Dierenpenning graveren

Dierenpenning met naam graveren

Zoek je een origineel cadeautje voor je hond of kat? Dan is een dierenpenning met naam het ideale cadeau! SRgeschenken heeft een breed assortiment dierenpenningen die we uniek kunnen maken met een naam, adresgegevens of eigen tekst.

Wanneer een dierenpenning met naam?

Een dierenpenning met naam is erg geschikt als cadeautje. Je laat dan de dierenpenning graveren met bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van je hond of kat. Met een dierenlabel met naam creëer je een origineel cadeau dat de baasjes erg op prijs zullen stellen. Ieder mens houdt namelijk van dieren en ieder baasje vindt het erg leuk om een cadeau te krijgen wat speciaal gemaakt is voor hun hond of kat.

Werkwijze dierenpenning met naam graveren

Bij SRgeschenken heb je ruime keuze uit talrijke dierenpenningen, zoals botten, harten, rondjes, en ID penningen. Voor een dierenpenning met naam kies je allereerst het model daarna de kleur. Na deze selectie klik of tik je op de knop start met personaliseren. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de lijnen, want die geven de afmeting van de dierenpenning weer. Je kunt een naam invoeren bij tektst toevoegen. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een dierenpenning met naam? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord